Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Üzletszabályzat

Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta a Webáruházunkat. Az alábbiakban összefoglaljuk a cégünk és partnereink közötti elektronikus kereskedelemben alkalmazott alapelveket. Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat, hogy pontosan megismerje a vásárlási feltételeket és a szállítási költségeket.

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett termékeket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. Árak A webáruházban feltüntetett vételárak tartalmazzák a jogszabályban előírt ÁFÁ-t. A webáruház szabadon élhet az árváltozatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megláthatók. Természetesen a megrendelt árut a megrendeléskor érvényes áron szállítjuk. Böngészés Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket (kosárba teheti), amelyek, ha Ön regisztrálja magát, azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek.

A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már részletes leírás is található. A termékfotók alatt láthatja az áfás árakat, és itt teheti kosarába a termékeket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább. Rendelés Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadása után tud feladni. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. Ön a regisztrált adatlapját bármikor módosíthatja. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába helyezheti a kívánt termékeket. A kívánt darabszámot a termékfotó alatti ablakba tudja beírni. Alapból 1 db van beírva, melyet Ön tetszése szerint átírhat. A kosár tartalmát folyamatosan ellenőrizheti jobb oldalon az üzenő fal felső részén “a kosár teljes tartalma” linkre kattintva megnyílik a teljes méretű kosár, ahol utólag is módosíthatja az adatokat. Törölhet tételeket, vagy módosíthatja a darabszámokat. A “Megrendelem” gombra kattintva megadhatja, ill. módosíthatja számlázási és szállítási címét. A megjegyzés ablakba beírhatja a megrendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit. Például, ha a regisztrációtól eltérő címre szeretné küldeni a csomagot, vagy a megrendelt termékkel kapcsolatban további kérdése lenne. Ha minden rendben kattintson a kosár alján lévő “Megrendelem” gombra. Sikeres megrendelés megjelenik egy felirat: “Köszönjük megrendelését, e-mailban elküldtük a rendeléssel kapcsolatos adatokat.

Amennyiben bármi probléma merülne fel a rendelésével kapcsolatban, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Köszönjük a vásárlást!” Ezzel egyidejűleg e-mailben kap egy visszaigazolást a rendelésről. Szállítás és fizetés Szállítás A szállítást a GLS futárszolgálat végzi utánvéttel a csomag elindítását követő két munkanapon belül. Fizetés Fizetés készpénzzel, utánvéttel. Az áru ellenértékét és a szállítás költségét (a szállítás költsége: szállítási díj+utánvét) a szállítást teljesítő futárnak az átvételkor kell kifizetni. A kézbesítés munkaidőben 8 – 17 óra között történik, ezért célszerű olyan címet megadni, ahol a csomag ebben az időben átvehető. (Esetleg munkahelyi cím.) Szállítási feltételek itt. Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül az [email protected] e-mail címen.

Vásárlástól való elállás

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik.  Cégadatok a kapcsolat menüpontban. Bízunk benne, hogy áruházunk elnyerte tetszését és a továbbiakban törzsvásárlóink között üdvözölhetjük.